diumenge, 3 d’abril de 2016

9 D’ABRIL: COMPARTIM EXPERIENCIES i ANEM AL TEATRE!!


En el marc de les celebracions que fem, amb motiu del nostre 10è aniversari, per l’Aurora el dissabte 9 d’abril és un dia important. Com a associació de dones, ens fa una especial il·lusió rebre d’altres associacions de dones i compartir experiències amb elles. També ens fa molta il.lusió fer un nou homenatge a Neus Català, una lluitadora i un referent per totes nosaltres.

Dissabte, 09 d'abril - de 10 a 14 h

COMPARTIM EXPERIÈNCIES

En un acte que es farà a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Lloret de Mar, comptarem amb la presència de:- Tamaia, viure sense violència, que defensa la llibertat i els drets de les dones front  la violència patriarcal. L’eix principal que articula la seva tasca és donar suport a les dones que demanen ajut per sortir de l’engranatge de la violència.- Dones emprenedores de Blanes, entitat que organitza tot un seguit d’activitats com tallers de diverses matèries, conferències, sopars-col.loqui i actes relacionats amb l’àmbit de les dones.


- Plataforma de Dones de Blanes, una entitat que treballa per eradicar la violència masclista i, en aquest sentit, fa diferents activitats per sensibilitzar la societat. També donen assistència, acompanyament i suport a dones en aquesta situació.
- Dones d’arreu de Llagostera, una associació sociocultural formada per dones procedents de diferents indrets del món que pretenen crear punts de trobada entre les diferents cultures que conviuen al seu municipi. El seu treball s’estructura en tres eixos: dona, immigració i Llagostera.Veniu a coneixer les seves tasques, a compartir experiències i a esmorzar!!


I al vespre, un homenatge a una dona que admiren i a la que hem dedicat diversos actes.

Dissabte, 09 d'abril - 21:00 h

L'AURORA I TEATRE DE LLORET PRESENTEN:

NEUS CATALÀ. UN CEL DE PLOM

Una producció del Festival Grec i Sala Muntaner, amb Mercè Arànega.

La vida de Neus Català (1915), la darrera supervivent catalana del camp d'extermini de dones de Ravensbrück, és la història viva d'un segle i d'una lluita constant. Va conèixer l'infern, però també la solidaritat i la germanor sense límits. Va sobreviure a l'horror dels camps de concentració gràcies a la força moral i a la solidaritat entre companyes. Els seus records, novel•lats per Carme Martí amb una sensibilitat i una intensitat extraordinàries al llibre Un cel de plom, són autèntiques lliçons de vida convertides en una llarga història.

Ens agradarà que ens hi acompanyeu. Feu la vostra reserva a : Teatre de Lloret

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada