diumenge, 4 de desembre del 2016

CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Passat el 25 de novembre,  Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones, ens complau coorganitzar juntament amb la Regidoria de la Dona de l’Ajuntament  de Lloret de Mar, una campanya de sensibilització contra la violència masclista.

Aquesta campanya de sensibilització va adreçada a bars, restaurants i hotels del municipi els quals es poden adherir aquesta campanya comprant uns sotagots contra la violència envers les dones dissenyat per l’Associació de Dones L’Aurora.

Aquesta campanya té una finalitat bàsica que no és més que sensibilitzar al conjunt de la societat que junts podem treballar contra la violència masclista. La totalitat de la recaptació per la venda d’aquests sotagots anirà integrament a una entitat que treballa amb dones maltractades. 

A cada establiment que en compri se li donarà un cartell que acrediti que s’ha sumat a aquesta campanya i, d’aquesta manera, s’adhereixen a la lluita contra aquesta xacra social que és la violència envers les dones.

 v  Cada sotagot té el preu solidari de 0,50 €  (podeu comprar la quantitat que vulgueu).

v  Podeu comprar aquests sotagots directament a l’Associació de Dones L’Aurora, trucant als telèfons 679338631 / 678921119 o enviant un correu a auroralloret@gmail.com

Si teniu un establiement o coneixeu gent que en tingui, animeu-vos a participar en aquesta campanya, que es tothom sàpiga que Lloret de Mar diu ben fort:

 "NO ÉS NO, prou violència"


Cartell d'adhesió
i
les dues cares del sotagot:



Des de l'Aurora, volem agrair a M. José García el disseny del cartell i dels sotagots, que ens ha fet de forma gratuita. Moltes gràcies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada