divendres, 1 d’octubre del 2021

13a edició dels DIJOUS DE L'AURORA (2021-2022)

ELS DIJOUS DE L'AURORA (2021-2022)

 

Ens complau presentar-vos la nova edició dels DIJOUS DE L'AURORA, esperant que aquest any es puguin desenvolupar sense entrebancs i que poguem comptar, com sempre, amb el vostre suport i compartir-los amb tots vosaltres.

En la portada del tríptic hem posat una fotografia del Premi Aurora, que vam atorgar, per primera vegada, la temporada passada per commemorar els nostres 15 anys. Amb aquest guardó, com amb Els Dijous i amb totes les activitats que fem, volem fer visible el valor del treball de les dones; volem contribuir a l’apoderament de les dones. Aquest Premi tindrà continuïtat aquest any. Pareu atenció a la publicació de les bases i presentació de candidatures. 

En aquesta programació, recuperem activitats que no vam poder fer la temporada passada ni l'anterior. És el cas de la xerrada i posterior taller sobre l’ús medicinal de les herbes, que ens farà la Núria Draper. La xerrada, el dijous 28 d’OCTUBRE i el taller el dissabte 30. També hem programat de nou l'excursió a les colònies textils de la mà d'Assumpta Montellà pel dissabte 12 de març.

I com sempre, xerrades, presentacions de llibres, cinema, teatre, col.laboracions amb d'altres entitats... Aquí teniu el programa complert:

 

Recordeu també els TALLERS DE L'AURORA:

 

No volem acabar aquesta presentació sense els agraïments: a l’Institut Català de les Dones, a l’Ajuntament de Lloret de Mar, en especial a la Regidoria de la Dona i al Departament de Cultura, a la Biblioteca, al Teatre de Lloret, a Nova Ràdio Lloret, a tots els nostres patrocinadors: Can Gallissà, Autocars Canals, Autoescola Europa, Pell Sana, Farmàcia El Rieral, Folder, L’Arrosseria, Mercè Riera Perruqueria, Piñeiro García Assessors, Centre Mèdic Ginkgo, Flors Rabassa, Draper, Sant Pere 70, Mercè Herrera Assegurances, Gràfiques Lloret; i a les persones i entitats col·laboradores que, desinteressadament, fan possible ELS DIJOUS DE L'AURORA. I a vosaltres... 

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada