dijous, 13 d’octubre del 2022

14a edició dels DIJOUS DE L'AURORA (2022-2023)

 

ELS DIJOUS DE L'AURORA (2022-2023)

 



Aquest any hem presentat la nova temporada dels DIJOUS DE L’AURORA en el marc de la 1ª Fira de Bruixes que ha estat tot un èxit i que volem consolidar en les properes edicions.

En aquesta fira vam gaudir dels sabers de les dones, que van acompanyar-nos amb paradetes d’artesania, herbes, potingues, tarot, manualitats.... Amb l’espectacle de dansa de Raqs Sahira, que va tancar l’acte, vàrem voler connectar amb l’essència de les dones sàvies, a les que deien bruixes. Els agraïm molt a totes la seva col·laboració entusiasta.

Així que, com volem aprendre dels coneixements de les dones sàvies, en aquesta 14a edició dels DIJOUS DE L’AURORA, oferirem tallers, xerrades i sortides al bosc per conèixer alguns dels remeis que elles dominaven.

També, volem apoderar-nos, com ho van fer elles; per això escoltarem dones sàvies d’avui que ens parlaran del potencial que totes portem a dins.

Volem fer un reconeixement a totes les dones sàvies, sovint invisibilitzades, que treballen o han treballat en diferents àmbits: la ciència, l’art... I per això, us convidem a assistir a l’exposició i a la sortida programades per aquesta temporada.

Volem guardonar alguna dona sàvia de Lloret amb el Premi Aurora. Us demanem que penseu en totes les que coneixeu i ens feu arribar les propostes.

Volem alliberar-nos del pensament patriarcal dominant; per això us convidem a assistir als tallers que ens ajudaran a identificar els micromasclismes presents en la societat.

Volem reconciliar-nos amb el nostre cos, aprendre a estar-ne orgulloses; per això, fem els tallers de dansa i ioga que us oferim al llarg de la temporada. 

Volem fer xarxa de dones: acompanyeu-nos en aquestes activitats, compartim els nostres sabers, gaudim del nostre temps i del nostre espai.

De moment, presentem la programació d’aquesta tardor:


 

No volem acabar aquesta entrada sense els agraïments: a l’Institut Català de les Dones, a l’Ajuntament de Lloret de Mar, en especial a la Regidoria de la Dona i al Departament de Cultura, a la Biblioteca, al Teatre de Lloret, a Nova Ràdio Lloret, i a tots els nostres patrocinadors, imprescindibles per dur a terme la nostra tasca. També a les persones i entitats col·laboradores que, desinteressadament, fan possible ELS DIJOUS DE L'AURORA. I a vosaltres, per ser-hi sempre ... 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada